Slett kontoen din

Sletting av SFGuide-kontoen din

Denne siden forklarer hvordan du ber om sletting av SFGuide-kontoen din og tilhørende data.

Alternativ 1: Slett i appen (raskest)

SFGuide-appen for iOS og Android har et innebygd alternativ for kontosletting:

  1. Åpne SFGuide-appen på telefonen din
  2. Trykk på Lagret-fanen nederst
  3. Trykk på tandhjulikonet for å åpne Innstillinger
  4. Rull ned og trykk på Slett konto
  5. Bekreft slettingen

Dette deaktiverer kontoen din umiddelbart. Kontoen din, lagrede steder og egendefinerte turer slettes fra serverne våre innen 30 dager.

Alternativ 2: E-postforespørsel

Hvis du ikke kan få tilgang til appen, sender du e-post til [email protected] med emnelinjen «Delete my SFGuide account» fra e-postadressen som er knyttet til kontoen din. Kontoen din deaktiveres raskt og dataene slettes fra serverne våre innen 30 dager etter at vi mottok forespørselen.

Hva blir slettet

Når du sletter kontoen din, blir følgende data permanent fjernet fra serverne våre innen 30 dager:

  • Kontoen din (e-postadresse, Google eller Apple-påloggingsidentifikator)
  • Alle lagrede steder (restauranter, barer, aktiviteter, steder, arrangementer)
  • Alle egendefinerte turer du har laget
  • Eventuelle innstillinger eller preferanser knyttet til kontoen din

Hva blir beholdt

Følgende data kan beholdes kort for tekniske og juridiske årsaker:

  • Krasjrapporter og diagnostikk: Krasjrapporter samlet via Firebase Crashlytics blir beholdt i opptil 90 dager for overvåking av appstabilitet. Disse kan inneholde enhetsinformasjon og e-postadressen knyttet til SFGuide-kontoen din, som beskrevet i Personvernerklæringen vår.
  • Serverlogger: Standard webservertilgangslogger blir beholdt i opptil 30 dager for sikkerhet og misbruksproblemer.

Spørsmål

Hvis du har spørsmål om kontosletting eller dataene dine, send e-post til [email protected].

For mer informasjon om hvordan vi samler inn og bruker dataene dine, se Personvernerklæringen.